Slová predstaviteľa Svetovej banky vyvolali rozruch v bankových kruhoch
Rozruch v slovenských bankách z vyhlásenia predstaviteľa Svetovej banky na Slovensku U. Hewera agentúre Reuter o problémoch 4 slovenských bánk v súvislosti so zlými úvermi. Stanovisko J. Matejovského, hovorcu NBS Bratislava. - Pozri tiež komentár na s.2 časopisu (Matloň, I.: Obyvatelia nemusia mať obavy o svoje úspory.).