Poznámky k problémom priamych obchodov mimo organizovaných trhov - Bridle, T.
Oslabenie búrz mimotrhovým obchodovaním s cennými papiermi (takmer 90 perc. objemu transakcií). Dôsledok: neprehľadnosť kapitálového trhu, jeho zraniteľnosť, možnosť manipulácie a podvodov, neochota investovať zo strany domácich i zahraničných investorov. Návrh niektorých opatrení eliminujúcich obchody mimo organizovaného trhu.