Nedoriešené dedičstvo po bývalej federácii Delenie majetku ČSFR - Prosnan, Jozef
Popis vývoja legislatívy a delenia majetku bývalej ČSFR. Nedoriešené 4 čiastkové dohody (z 12): rozdelenie ŠBČS, predaj zlata, rozdelenie schodku štátneho rozpočtu za rok 1992, úhrnné finančné vyrovnanie výsledkov delenia. Problém aerolínií, Čs. námornej plavby, účastín Komerčnej banky, federálnych podnikov atď. - Pozri tiež komentár na s.2 časopisu.