Průmyslová politika Evropské unie - Hutschenreiter, G.
Zmysel a možnosti priemyselnej politiky - téma diskusií vo vyspelých krajinách v súvislosti s novými koncepciami ekonomickej politiky USA. Vypozorovanie podstatných trendov smerujúcich k prekonaniu všeobecnej svetovej recesie ale i k vzniku nových záujmových zoskupení vyspelých krajín. Konkurenčné postavenie EÚ na počiatku 90. rokov. Priemyselná politika v Maastrichtskej zmluve. Technická politika ako jadro priemyselnej politiky. Nové iniciatívy vo sfére priemyselnej politiky. Výhľad do budúcnosti