Marketing v knižnici banky - Lesáková, Milica
Marketingové techniky prenikajú aj do knižníc a dokumentačných útvarov. Západná literatúra chápe marketing ako vzťah medzi knižnicou, jej používateľmi a verejnosťou. Východiskovým bodom marketingových úvah a analýz sú zdroje informácií. Výskumy trhu slúžia ako podklad pre formulovanie čiastkových aj strategických cieľov knižnice. Aplikácia marketingového prístupu.