Postup Protimonopolného úradu SR pri posudzovaní tvorby a ochrany konkurenčného prostredia v roku 1993. 3
3. záverečná časť riešených prípadov z oblasti prevodov štátneho majetku - priamy predaj podniku alebo jeho časti, výnimky z paragrafu 45 zákona č.92/1991 Zb., verejné súťaže a ostatné prípady.