V Tutzingu o Višegrádskej štvorke - Rival, P.
Informácia o druhom stretnutí (1. bolo v jeseni 1993) politikov, diplomatov, ekonómov, podnikateľov a novinárov zaujímajúcich sa o problémy Višegrádskej štvorky v bavorskom mestečku Tutzing. Zameranie vystúpení slovenskej delegácie najväčšej po účastníkoch usporiadateľskej krajiny.