PHARE dnes a zítra - Bautzová, Libuše
Charakteristika programu PHARE. Orientácia predovšetkým na technickú pomoc a na transfer know-how. Organizačná štruktúra programu. Blízka budúcnosť pomoci Českej republike - Indikatívny program PHARE na r. 1994-1996.