Změny v novele zákonníku práce - Jouza, L.
Od 1.6.1994 nadobudla platnosť novela zákonníka práce. Nerobí rozdiel medzi súkromnými podnikateľmi a ostatnými zamestnávateľmi. Vytvára rovnaké pracovné podmienky pre zamestnancov u obidvoch skupín zamestnávateľov. Novela stanovuje, kto jedná za podnikateľa v pracovnoprávnych vzťahoch.