Pre poisťovne je poisťovanie motorových vozidiel stratové - Matloň, Igor
Škody poisťovní SR vzniklé hlavne krádežami zahraničných automobilov, haváriami a drahými opravami. Zmeny v poistení osobných automobilov. Počet ukradnutých vozidiel v r.1990-1994. Zabezpečovacie zariadenia vyžadované jednotlivými poisťovňami.