Informácie a kontakty pre podnikateľov. 2 Seriál Trendu a Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania na Slovensku - Lajčiaková, D.
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. - Prehľad databázových systémov obsahujúcich okrem firiem aj ďalšie informácie, napr. normy, či zákony EÚ, najnovšie poznatky z jednotlivých vedných odborov prístupné v tlačenej forme, na CD-ROM diskoch, v spojení on-line atď. Komerčné katalógy. Databázy NAR MSP a knižníc. Firmy monitorujúce masmédiá.