Výskum a vývoj v podnikateľskej sfére - Dupaľ, Andrej
Rozpad systému výskumu a vývoja - zvlášť v podnikateľskom sektore. Nedostatok finančných prostriedkov. Príklady niektorých prvkov výskumu a vývoja v Japonsku, EÚ, a zvlášť vo firmách vo Francúzsku a Belgicku. Poznatky pre riadenie nášho výskumu a vývoja.