Kultúra naša každodenná Čo stojí najlacnejšia a najúčinnejšia reklama - Luptáková, O.
Aplikácia pojmu kultúra do podnikovej sféry. Chápanie podnikovej kultúry v dvoch úrovniach: vo vnútorných pomeroch podniku a vo forme získavania zákazníkov. Osobnosť šéfa, vzťah k zamestnancom. Význam podnikovej kultúry pre prosperitu firmy.