Marketingový controlling Poradenské listy pro výrobkové manažery a vedoucí marketingu
Senzor značky ako vhodný nástroj marketingového controllingu na analýzu skutočného stavu a plánovanie stratégie určitej značky. Skúmanie sily značky a úrovne investícií pre určenie vhodnej marketingovej stratégie pre určitú značku. Využitie senzora značky na vypracovanie stratégie značky. Grafické zobrazenia pre odhadnutie ďalšieho vývinu danej značky.