Vznikne Slovenské manažérske centrum - Bartl, Jaroslav
Rozhovor s ing. M. Lelovským, riaditeľom hospodárskej stratégie a ekonomickej politiky MH SR, o projekte založenia Slovenského manažérskeho centra (SMC). Cieľ - formovať vedúcich riadiacich pracovníkov. Koordinácia činností rôznych tuzemských aj zahraničných organizácií, ktoré sa zaoberajú rôznymi formami rekvalifikácie, doškoľovania, prípravou manažmentu. Spolupráca so zahraničím - Deutsche Private Finanz - und Wirtschaftakademie Mníchov. Charakteristika úloh a poslania SMC. Materiálno-technické zabezpečenie.