Najväčšie slovenské firmy podľa výnosov Rebríček TREND TOP 100 za rok 1993
Definitívny rebríček (predbežný uverejnený v čas. Trend 1994, č.20) 100 najväčších slovenských firiem zoradených podľa celkových výnosov uvádza: názov podniku, celkové výnosy v mil. Sk, počet zamestnancov, odvetvie.