Zahraniční partneri vo firmách pomáhajú zvýšiť kvalitu dizajnu Marketing a dizajn - Hlôška, Branislav
Dobrý design pomáha pri marketingu výrobkov. Design produktov Rajo posilnil ich pozíciu na trhu. Logo má reprezentovať i predávať zároveň.