Japonské riadenie kvality. 1 - Sojka, Leonard
Motivačný systém pracovníkov s následným zvýšením kvality pracovného života prostredníctvom krúžkov kvality. Začlenenie krúžkov do kontrolného a sociálneho systému podniku. Kontrola kvality na pracovisku. Dobrovoľnosť práce v krúžku. Motivačný proces. Využívanie znalostí a zručností v krúžkoch.