Na dobrý výkon treba rovnako materiálne i nemateriálne motívy Japonské riadenia kvality. 2 - Sojka, Leonard
Činnosť krúžkov kvality. Postavenie inžinierov. Predpoklady uplatnenia krúžkov kvality v Japonsku, porovnanie so situáciou na Slovensku v oblasti prechodu od výroby brakov ku kvalitným výrobkom, schopnosti pracovať pre spoločné ciele, sebavzdelávania, stimulovania.