V máji sa dynamika rastu reklamných výdavkov v médiách ustálila Z výsledkov monitorovania reklamných aktivít GfK-Slovakia - Lechnický, Milan
Porovnanie výdavkov za reklamu na Slovensku v mesiaci máji v roku 1993 a 1994.