Kvalita papierenského priemyslu na Slovensku je postavená na tradíciách. 2 - Okruhlica, František
Zvyšovanie konkurencieschopnosti celulózovo-papiernického priemyslu na Slovensku. Analýza SWOT odvetvia. Predpoklady ďalšieho rozvoja základne a ekonomickej efektívnosti výroby.