Pre ruských zákazníkov šije Ozeta priamo v Rusku - Hajko, J.
Ozeta, a.s. Trenčín z hľadiska proexportných výsledkov jedným z najúspešnejších podnikov, v r.1993 vyviezla až 92 perc. produkcie, za konvertibilnú menu viac než polovicu. Sortiment výroby v jednotlivých divíziách. Činnosť obchodnej spoločnosti Ozeta Moskva, výroba len na konkrétne objednávky. Rozdelenie zisku spoločnosti za r.1993, dividendy. Rezervný fond. Investičný program, dlhopisy na rozvoj spoločnosti, modernizáciu. Hospodárske ukazovatele za r.1992 a 1993.