Statistická služba v regionech - poznatky z Francie - Ježdík, V.
Poznatky z návštevy francúzskeho štatistického úradu (INSEE) o organizácii a úlohách štatistických regionálnych riaditeľstiev. Externé a interné funkcie riaditeľstiev, uplatnenie teritoriálneho princípu, plnenie celoštátnych úloh.