Programy strukturálních reforem Ze zkušeností zemí OECD - Urban, Luděk
Prehodnocovanie výsledkov programov štrukturálnych reforiem riadiacimi orgánmi OECD a EU. Štrukturálne reformy na trhu práce - zníženie nezamestnanosti, vytvorenie nových pracovných príležitostí, produktívnejšie využitie ľudských zdrojov. Reformy v oblasti trhov výrobkov (tovarov a služieb). Reformy na finančnom trhu. Reforma verejného sektora.