Agrárna nezamestnanosť porovnateľná so situáciou v stavebníctve - Buchta, Stanislav
Počty nezamestnaných agrokomplexu Slovenska v r.1993, ich prudké zvýšenie. Záťaž pre štátny rozpočet. Nerovnováha na trhu práce. Agrárna nezamestnanosť, podiel z celkovej nezamestnanosti podľa okresov k 31.12.1993 podľa okresov.