K politike zamestnanosti
Tlačové oddelenie Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny odpovedá na otázky súvisiace s niektorými závažnými zmenami v oblasti zamestnanosti, ktoré schválila Národná rada SR v zákone č.319/1993 Z.z.