Dlouhodobá nezaměstnanost v regionech - Frýdmanová, Marie
Príčiny dlhodobej nezamestnanosti. Medziregionálne porovnanie dlhodobej nezamestnanosti v ČR. Porovnanie podľa kvalifikácie. Porovnanie podľa veku uchádzačov o zamestnanie. Potreba vytvárania aktívnej politiky zamestnanosti s využitím skúseností západoeurópskych krajín.