Investičné združenia pomôžu stavebníctvu, ak sa nájdu peniaze - Lajčiaková, D.
Snaha Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska spolu so Združením miest a obcí Slovenska a Zväzom bánk a poisťovní obnoviť na Slovensku investičnú činnosť v oblasti bytovej výstavby vytváraním investičných združení. Projekt združenia - účelovej obchodnej spoločnosti, účastinnej spoločnosti a spoločnosti s r.o. Najprv byty na predaj, neskôr nevyhnutná účasť štátu. Bankové úvery, nevyhnutné zahraničné pôžičky, napr. zo Svetovej banky.