Novela živnostenského zákona prináša novú úpravu povinností podnikateľa - Patakyová, Mária
Výklad niektorých častí zákona NR SR č.132/1994 Z.z., ktorým sa dopĺňa mení zákon č.445/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní. Ohlásenie živnosti. Podnikateľské oprávnenie. Koncesie. Zodpovednosť a povinnosti živnostníka.