Zmeny zákona o živnostenskom podnikaní. 1 - Patakyová, Mária
Komentár k vybraným ustanoveniam zákona NR SR č.132/1994 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.445/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon). Snaha o legislatívnu čistotu zákona. Oprávnenia, kontrolná činnosť a moderačné oprávnenie živnostenských úradov.