Teoreticko-metodologické aspekty verejnej správy - Benčo, Ján
Formovanie náuky o verejnej správe ako ekonomicko-správnej vednej disciplíne. Charakteristika predmetu skúmania náuky o verejnej správe, časť teoretická a časť aplikovaná. Rôzne aspekty skúmania verejnej správy. Stimulujúca funkcia náuky o verejnej správe.