Správa o menovom vývoji v Slovenskej republike za rok 1993. 2
Dokončenie z minulého čísla. - Realizácia menového programu. Hodnotenie menovej politiky. Uplatňovanie nástrojov menovej politiky (úvery podnikom a domácnostiam, aukčný refinančný úver, úrokové sadzby, zmenkové obchody, lombardný úver, likvidita obchodných bánk). Menový program NBS na r.1994. - Správa predložená na rokovanie NR SR 7.6.1994.