Ministerstvo financií hospodárilo v minulom roku nehospodárne - Hajko, J.
Stanovisko Najvyššieho kontrolného úradu SR k štátnemu záverečnému účtu SR za r.1993. Kontrola príjmovej časti, daňových úľav, penále a pokút, štátneho dlhu, výdavkovej časti a všeobecnej pokladničnej správy. Správa NKÚ do parlamentu.