Nástroj reálnych cieľov - Troják, J.
Koncipovanie stratégie finančnej politiky SR v podmienkach prechodu ekonomiky na trhové hospodárstvo. Makroekonomické prognózy vývoja ekonomiky Slovenska v roku 1994. Predpoklady vývoja hrubého domáceho produktu, miery nezamestnanosti, saldo platobnej bilancie. Pokračovanie recesie hospodárstva. Rozpočtová politika štátu, ciele a zásady finančnej politiky.