Ako vyplniť daňové priznanie za rok 1993 Priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1993 - Piršelová, Dagmar
Pokyny pre vyplnenie daňového priznania za rok 1993. Poučenie na vyplnenie priznania k dani z príjmov fyzických osôb. Výklad pojmov základ dane, čiastkový základ dane a zdaniteľná mzda. Schéma pre výpočet dane za rok 1993.