Daňový systém v Maďarsku
Maďarsko v procese transformácie ekonomiky, ktorej súčasťou je i daňová reforma. Priblíženie daňovej sústavy systému krajín s vybudovaným trhovým hospodárstvom. Legislatívny rámec daňovej sústavy v Maďarsku. Charakteristika jednotlivých druhov daní. Nepriame - spotrebné typy daní.