Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov od 1. januára 1994. 1 - Piršelová, Dagmar
Zákon č.286/1992 Zb., podľa ktorého sa vykonáva zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Úplné znenie zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení zákona č.626/1992 Zb., zákona č.124/1993 Z.z. a zákona č.326/1993 Z.z., s výkladom.