Priemyselná banka bilancuje - Paholok, M.
Vznik a činnosť Priemyselnej banky, a.s. Košice. Tabuľka hospodárskych výsledkov za prvých 6 mesiacov činnosti. Základný cieľ - pomáhať pri reštrukturalizácii slovenského priemyslu. Úverové obchody tvoria rozhodujúcu časť aktívnych obchodov banky. Banka realizuje zahraničný platobný styk. Informačný systém (počítačová sieť) zabezpečuje komunikáciu medzi centrálou a 5 pobočkami.