Inflační počty - Wawrosz, Petr
Znehodnotenie, index inflácie a priemerné tempo inflácie. Reálne zhodnotenie určitej sumy pri očakávanej miere inflácie. Miera inflácie a reálna súčasná hodnota budúcich peňazí.