Kapitálové trhy v strednej Európe
Zo servisu agentúry Bloomberg Business News. - Banka Bohemia asi váti 4 mil. dolárov americkej cirkevnej organizácii. Záujem americkej hotelovej siete Marriott International Inc. o prevádzkovanie pražského hotela. Rast východoeurópskych kapitálových trhov predpokladá holandská manažérka Donau Fund založeného holandskou Delta Lloyd Bank. Česká národná banka chce vydať dlhopisy v hodnote 5 mld Kč.