Opce Perspektivní forma obchodování - Guoth, J.
Obchody s derivátmi cenných papierov - "risk management". Obchody s cennými papiermi: 1. promptný obchod, 2. termínovaný obchod, 3. opčné obchody. Opcie a odkladacia podmienka. Výhody opčných obchodov. Kúpne a predajné opcie. Budúcnosť opčných obchodov v ČR.