Makroekonomická prognóza Česká ekonomika v letech 1994-1995 - Vintrová, Růžena
Makroekonomická konjunktúrna prognóza Ústavu pre hospodársku politiku(ÚHP) ČR na r. 1994-95. Faktory a bariéry ekonomického oživenia. Vývoj nezamestnanosti. Vývoj inflácie. Rovnováha verejných rozpočtov a vonkajšieho sektora ekonomiky.