Druhá etapa ekonomických reforem Rusko - Remčukov, K.
Reformy v Rusku za vlády kabinetu V. Černomyrdina. Hospodárska politika vlády. Reforma štátnych podnikov. Daňová politika. Upevnenie platobnej disciplíny. Zrušenie kvót a licencií. Federálny cestný fond. Investičná politika.