Vláda rozhodla o predaji akcií Gemtexu Rožňava za korunu - Hajko, J.
Charakteristika štátnych podnikov, ktorých priamy predaj schválila vláda SR 7.7.1994 (majetok podnikov, dosiahnuté výnosy, počet zamestnancov). Trhové ohodnotenie podnikov, základné imanie a jeho rozdelenie. Podmienky predaja, záväzky nových majiteľov Presskam, s.r.o. Malacky, Schiesser Eminence Holding AG Stein am Rhein, Výskumný ústav jadrových elektrární, a.s. Trnava.