Zrcadlo specifik zemědělství Zemědělské zákony - Kraus, Josef
Príprava na prijatie poľnohospodárskeho zákona ČR. Otázka definovania typu poľnohospodárstva v ČR. Základné dôvody pre prijatie poľnohospodárskeho zákona. Obsah a informačná základňa zákona. Zelená správa v SRN.