Analýza českého průmyslu
Viacfaktorová analýza českého priemyslu (VFA). Stručný popis metodiky VFA. Zhodnotenie postavenia odborov a odvetví. Doporučenia na zlepšenie pozície odborov a odvetví. Porovnanie českého priemyslu so svetom. Porovnanie priemyselnej produkcie ČR s EU. Názor autorov na možnosti VFA vo vzťahu k priemyselnej politike.