International Commercial Terms - INCOTERMS - medzinárodné pravidlá pre výklad dodacích doložiek
Úplné znenie prekladu pravidiel najviac používaných obchodných doložiek v zahraničnom obchode INCOTERMS 1990, ktoré uverejnila Československá obchodná a priemyselná komora v r. 1990. Zverejnenie všeobecných dodacích podmienok je určené ako pomôcka firmám, ktoré vykonávajú obchodný styk so zahraničím.