Šedá, skrytá, podzemní Proč nezkoumáme systematicky šedou ekonomiku? - Bárta, Vladimír
Charakteristika pojmu skrytá ekonomika. História skrytej ekonomiky. Analýza oblastí, v ktorých sa vyskytujú skryté či nelegálne aktivity. Skrytá ekonomika v socializme. Skrytá ekonomika v období transformácie. Klady a zápory skrytej ekonomiky. Metódy výskumu skrytej ekonomiky. Hospodársko-politické implikácie.