Zoznam notifikácií GATT uverejnených v januári 1994
Pokračovanie zoznamu noriem, predpisov a certifikačných systémov odlišných od príslušných medzinárodných noriem, ktoré by mohli vytvárať prekážky v medzinárodnom obchode v rámci GATT. V zozname sa uvádza štát, názov predpisu a krátky popis obsahu.