Světová banka bilancuje - Urban, P.A
Analýza doterajšej činnosti Svetovej banky a jej výsledky. 4 organizácie tvoriace Svetovú banku (World Bank). 1. International Bank for Reconstruction and Development (IBRD). 2. International Development Association (IDA). 3. International Finance Corporation (IFC). 4. Multilateral Investment Guarantee Agency (MIGA). História a charakteristika týchto organizácií.